HP Elitebook 840 G1 ultrabook review

Eind 2013 heeft HP de Elitebook 840 G1 zakelijke ultrabook geïntroduceerd. Dit is de opvolger van de wat lompere HP Elitebook 8470p. De 8470p kon wel een afslankkuur gebruiken!

Qua specificaties lijkt de geteste 840 G1 erg veel op de eerder geteste HP Elitebook Folio 9470m met 1600x900 schermresolutie, 4GB DDR3 geheugen en een grote 256GB SSD harde schijf.

Daarnaast beschikt deze zakelijke ultrabook over maar liefst 3 jaar garantie, een docking station aansluiting en een zeer hoge bouwkwaliteit. Lees verder hoe de rest van de laptop bevalt!

Lees meer...
HP UltraSlim docking station review

Sinds kort heeft HP een nieuw type docking station, namelijk de UltraSlim. Deze ziet er een stuk beter uit dan de oude, wat lompere docking stations van HP.

De UltraSlim wordt gedeeltelijk geplaatst onder de laptop en steekt alleen de rechterzijkant een beetje uit. Hierdoor neemt de UltraSlim weinig ruimte in.

In deze review wordt de HP UltraSlim verder besproken!

Lees meer...
Dell Latitude E7440 ultrabook review

Er is een opvolger van de eerder besproken Dell Latitude 6430u, namelijk de Dell Latitude E7440. De Latitude E7440 is een 14” zakelijke laptop, of beter gezegd zakelijke ultrabook.

De drie grote voordelen van zakelijke laptops missen ook bij deze Dell Latitude E7440 niet. Dit betekent een hoge bouwkwaliteit, 3 jaar “next business day” garantie en docking station mogelijkheden.

Daarnaast heeft de E7440 een paar updates gekregen ten opzichte van de Latitude 6430u. Deze updates komen in deze review aan bod!

Lees meer...
HP Elitebook 8570w workstation

Workstations zijn de stevigste, en ook meteen de zwaarste laptops die je kunt krijgen.

De specificaties zijn meestal dik in order met een quad core processor, veel geheugen, een dikke videokaart en eventueel meerdere harde schijven. Perfect voor videobewerking, CAD  programma’s etc.

De HP Elitebook 8570w die in deze review naar voren wordt gehaald valt precies in deze categorie want de bouwkwaliteit is top notch, hij is best zwaar te noemen en de specificaties zijn om te smullen!

Lees meer...
Dell E-Port Plus PR02X docking station review

Met behulp van een docking station heb ik een werkplek gecreëerd waarbij mijn laptop is aangesloten op twee grote 27” monitoren met een resolutie van 2560x1440 / stuk.

Dit werkt echt heerlijk omdat ik enorm veel ruimte tot mijn beschikking heb waardoor ik meerdere programma’s en documenten naast elkaar kan plaatsen.

In deze korte review wordt de Dell E-Port Plus PR02X beschreven. De meeste uitgebreide docking station voor zakelijke laptops van Dell, welke ik zelf ook gebruik.

Lees meer...

Passie!

Ruim 15 jaar geleden begon mijn passie voor IT, met name voor hardware en zakelijke laptops.

Ik adviseer alleen IT-apparatuur dat écht fijn werkt en ook jarenlang blijft werken.